Västindien


Alternative content

Get Adobe Flash player

Bröllopsresa Västindien

Bröllopsresa

 

Berätta om era drömmar, så komponerar vi en oförglömlig resa efter era önskemål. Vårt mål är att arrangera annorlunda, romantiska och minnesvärda resor på, nära eller vid havet.

Njut av segling tillsammans i Medelhavet, Västindien eller Söderhavet. Vi gör resan personlig och skräddarsyr den efter era drömmar och ambitioner.

Kryssa mellan spännande öar i Västindien och kombinera med några nätter på ett romantisk 'hideaway'. Strosa runt i medeltida byar och snorkla i det klara vattnet i underbara Kroatien. Eller låt de många öarna i Söderhavet ge er minnen för det nya gemensamma livet tillsammans.

 

Vi hjälper er att förverkliga er drömresa. Kontakta oss för förslag och offert!

 

Förslag på bröllopsresa i Västindien

Flyg från Sverige till Västindien bokar du enklast på http://www.airfrance.se , förslagsvis till härliga Martinique, St. Lucia eller St.Vincent & Grenadinerna.

 

Segla en vecka eller två på en bekväm katamaran med skeppare, mellan fantastiska Martinique, St Lucia till St.Vincent & Grenadinerna och Grenada. Skepparen skämmer bort er och tar er till de finaste lagunerna, bäst upplevelserna och restaurangerna. Ombord serveras också utsökt mat och vin efter era önskemål.

 

Kombinera med några nätter på ett romantiskt hideaway på jetset ö Mustique. Fantastiska villor klättrar på sluttningarna och öde stränder sträcker sig kilometervis längs kusten. Det finns möjligheter att hyra häst på ön och rida längs de mjuka stränderna. Missa inte Basil?s Bar i Britannia Bay där du kan mingla på trädäcket med de legendariska artisterna, som har sina sommarhus på ön.

 

Längre söderut utanför ön Mayreau och Union Island hittar ni de berömda obebodda öarna Tobago Cays. Det hästskoformade revet och det kristallklara vattnet gör ingen snorklare eller dykare besvikna. Färgsprakade koraller och fiskar väntar under ytan och sikten är otrolig. Varför inte laga till en fest på nyfångad hummer, som finns att köpa av lokala fiskare.

 

På restauranger kan ni njuta av det oemotståndliga fransk-kreolska köket. Njut av nyfångade räkor eller hummer grillade direkt på stranden. Mount Guy rum, som är den mest uppskattade romen tillverkad på Barbados, får ni inte heller missa att ha i ers sundowner tillsammans.

 

Längst ner i pärlbandet av öar kommer Grenada. Att ön har fått smeknamnet ?The Spice Island? är inte svårt att förstå när ni andas in de kryddiga vindarna då båten närmar sig kusten. Bakom Grenadas gröna siluett döljer sig fantastisk regnskog med många vattenfall som verkar direkt hämtade från schampo-reklamen.

 

Erbjudande Bröllopsresa:

 

Bröllopspaket: Segla 10 dagar från Martinique till Grenada med Svensk Skeppare och kock ombord 27/2 eller 13/3 eller 27/3-2010. Helpension alla avgifter & skatter inklusive.

Pris 25,000: - per person (exklusive flyg)

 

Kontakta oss för förslag och offert!

15.03.2011KOJCHARTER KROATIEN 2+9+23/7 - 2011 LEDIGA PLATSER

Häng med på våra seglingar med början 2,9 eller 23/7 från Split, Kroatien. Passar såväl singlar som par, priser från 5990kr per/person och vecka.

15.03.2011Företagssegling Grekland/Kroatien

Förlägg er konferens ombord på en av våra segelbåtar i Medelhavet, se rubriken "Företagssegling".

Boka din båt ONLINE och få mellan 20% till 30% RABBAT!