Viktigt inför resan


Alternative content

Get Adobe Flash player

Om Scandsail AB

Om Scandsail AB 2004 - 2011
Vi välkomnar alla nya och gamla kunder till vår hemsida inför seglingssäsongen 2011! Här på vår hemsida hittar ni inspiration och tips inför planeringen av er seglingssemester runt om i världen. Våra kunniga resesäljare ger er gärna tips och råd när det gäller val av båt, resmål och avseglingshamn. Vi seglar regelbundet på alla våra resmål.

Scandsail vänder sig i huvudsak till erfarna seglare och familjer, som uppskattar nya moderna båtar med komfort och med utmärkta seglingsegenskaper. Scandsails styrka är att vi i vår flotta har nyare båtar av hög kvalité detta kombinerat med mycket kärlek från personalen på basen gör att ni kan luta er tillbaka och bara njuta av er semester. Alla bilder på vår hemsida stämmer överens med verkligheten, eftersom vi har tagit dem själva. Klicka er vidare på hemsidan för att upptäcka mer om våra resmål!

Resegaranti
:
Sedan kan det vara viktigt att du bokar din båt av en leverantör som har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet! Så kan du känna dig trygg när du bokar din drömsegling!

Scandsail AB har ställt lagstadgad statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.Välkomna 2011!

15.03.2011Segla med Svensk skeppare

Vill du gärna bege dig till varmare breddgrader för spännande segling, men saknar erfarenhet eller behörighet. Eller kanske är du en van seglare, men vill slippa ansvaret för båten och ha en kunnig guide för området nära till hands? Då kan en av våra professionella svenska skeppare ta hand om er. Skepparen tar hand om båten, vilket lämnar dig och dina vänner/familj fria att simma, snorkla, sola och koppla av.

02.02.2011Boka båtar Online

Under menyn "Book online" till vänster kan du utforska hela Scandsails meny av destinationer och båtar. Du får minimum 20% rabatt vid onlinebokning.

Boka din båt ONLINE och få mellan 20% till 30% RABBAT!