Övriga destinationer


Alternative content

Get Adobe Flash player

Investera i Charterbåt

Investera i en charterbåt
Att investera i en charterbåt har många fördelar för både privatpersoner och företag. Vi har 10 års erfarenhet av investeringar i charterbåt, där du finansierar ditt båtköp via uthyrning i Sverige eller utomlands. Efter alla dessa år har vi nu utvecklat ett eget investeringsprogram som är säkert, flexibelt och som skall passa alla involverade parter; säljare av båten, uthyrningsföretaget, hyreskunder och dig som båtägare.

Därför har vi, baserat på lång erfarenhet, utvecklat Scandsail Yacht Management. Ett av marknadens mest attraktiva investeringsupplägg. Nedan följer några punkter så att du som intressent/investerare kan ta ställning till vårt upplägg. Vi erbjuder dig marknadens mest flexibla lösningar i de mest eftertraktade seglingsområden, Kroatien & Västindien. Våra flexibla köp- och managementavtal gör att det alltid finns ett alternativ som passar varje båtägare.

Scandsail ansvarar för drift och uthyrning av din båt under avtalsperioden. Att du även investerar i en av marknadens mest attraktiva kvalitets båtar säkerställer en hög uthyrningsvolym under lång tid, samt ett högt andrahandsvärde. Vi ger båtägaren en garanterad intäkt och möjligheten att varje år segla den egna båten eller likvärdig båt från 22 baser runt om i världen.

Du kan utrusta din båt som du önskar utan några krav på standardspecifikationer som är vanligt för charterbåtar. Således får du din ?drömbåt? som du vill ha den under och efter att uthyrningsavtalet med oss går ut. Din båt kommer att generera en hög garanterad intäkt och låg nettokostnad utan att du behöver tänka på drifts- eller underhållskostnader, komplicerade regler och lokala avtal.


Välkommen med din förfrågan!

03.02.2011Välkommen!

Till Scandsails nya hemsida.

02.02.2011Resegaranti

Scandsail har ställt lagstadgad statlig resegaranti hos kammarkollegiet.

Boka din båt ONLINE och få mellan 20% till 30% RABBAT!