Grekland


Alternative content

Get Adobe Flash player

Vad ingår i båthyran - Behörigheter

Erbjudande: Boka Online innan 31/5-2011 20 % Rabatt.  
Inkluderat
i chartern:
Alla båtar är utrustade med komplett navigations-, säkerhets- och köksutrustning/bäddutrustning. Alla båtar är helförsäkrade även mot tredje part. Båtarna som har full latte storsegel har också lazyjacks och lazybag. Rullgenua finns på alla båtar. Hamnavgift första och sista natten i avseglingsmarinan ingår.
Autopilot, biminitop, cd-spelare, djupmätare, dusch på badbryggan, el-ankarspel, el-kyl/frys, GPS/kartplotter, jolle & utombordare, landström, livflotte, logg, radio, rattstyrning, sprayhood, varmt & kallt vatten, VHF, vindinstrument.
Vissa båtar har bogpropeller (på förfrågan).
Alla båtar levereras med full dieseltank, bensin till ev. utombordare, gas till spis och fulltankat med vatten. Sängutrustning som lakan, kuddar, täcke, handdukar och sänglinne ingår i båthyran. Vissa tillägg/undantag kan förekomma.
Deposition: Se respektive båt! Självriskeliminering på förfrågan!    
Valfria tillägg: Slutstädning
Utombordare & Jolle per vecka
Gennaker/Spinnaker per vecka
Transfer flygplats till Marinan
Svensk skeppare per vecka + mat ombord
Inklusive
Inklusive
100 eur
30-70 eur
7900 sek
One Way:         Rabatter: Aten - Tolvöarna 500 eur
Aten - Ioniska 700 eur
Aten - Cycladerna 300 eur
Aten - Sporaderna 500 eur  

20% Boka Online innan 31.05.2011
5% Två veckor
10% Tre veckor
10 % Båtmässa
5% Återkommande kund

 Max.
rabatt
20%
CHECK IN:
CHECK OUT:
Lördag 15.00 senast
Lördag till 10.00
Scandsail AB tar förbehåll om att avvikelser och fel kan förekomma i utrustnings -/ prislistor.

 

Kompetenskrav för dig som vill hyra båt utan skeppare i Grekland:   I Grekland krävs det att en person ombord har förarbevis eller skepparexamen (nautisk kompetens). Dessutom skall det finnas en co Skipper ombord som har dokumenterad seglingsvana. Normalt kommer co Skippern fylla i en självdeklaration på plats. Vi kräver att ni innan avresa skickar in kopior på dessa dokument till oss och att ni har med era original handlingar till Grekland. Avsaknad av dessa dokument kan leda till att ni inte får tillstånd att lämna hamnen.  

Tips: E-Navigation http://www.e-navigation.se genomför nautiska utbildningar på Internet . Det är en enkel och pedagogisk kurs som vi rekommenderar.

Har du frågor rörande ditt intyg eller tappat ditt intyg så kontakta Nämnden för Båtlivsutbildning, 08-663 79 93.   Båtutbildningar.se är Sveriges största internetportal för information och sökning av marina utbildningar. http://www.batutbildningar.se

28.01.20116 nya Salona i Grekland

Nu finns även våra populära Salonabåtar i Grekland, från Athen eller Poros. Salona 44, 41 och 37 av 2011 årsmodell. Se Prislista Grekland.

28.01.2011När du hyr av Scandsail!

Ingår alltid Jolle & utombordare och slutstädning. Vid bokning av båt i Kroatien ingår även transfer flygplats-marinan t/r. Telefonjour 24/7. Alltid fräschast och nyast möjliga båtar.

Boka din båt ONLINE och få mellan 20% till 30% RABBAT!